Apollo Rejser vil tilbyde rejser til Krabi hele vinteren – foto: Apollo.

Apollo med ny Norwegian-rute til Thailand

Fra oktober og gennem vinteren åbner Norwegian ny destination i Thailand med to ugentlige fly fra både København, Oslo og Stockholm. Fra København får charterbureauet Apollo 2-ugers rejser.

Krabi på fastlandet i det sydlige Thailand, cirka 800 kilometer syd for Bangkok, bliver i vinterhalvåret ny destination for Norwegian, der får to ugentlige Boeing B787-8 Dreamliner-flyvninger fra hver af de tre skandinaviske hovedstæder.

Og Apollo Rejser, Danmarks fjerdestørste charterrejsebureau, har købt allotment på Norwegian-flyvningerne gennem vinteren fra København til Krabi.

I Krabi-området tilbyder Apollo 12 hoteller, fra tre-stjernede hoteller til 5-stjernede resorts. Desuden er der mulighed for udflugter i det omkringliggende område, oplyser rejsebureauet.

Apollo får direkte flyvninger med Norwegian fra København til Krabi fra 3. november i år til 9. marts næste år. Alle rejser er 14 dages pakkerejser med ud- og hjemrejse lørdag.

Med den kommende nye Norwegian-rute til Krabi bliver det muligt at flyve direkte fra København til tre destinationer i Thailand med rutefly. Thai Airways flyver også fra København til Bangkok og i vinterhalvåret også til Phuket. Norwegian har også flyvninger fra Skandinavien til Bangkok.

”Frisk og veloplagt” efter 11 timers flyvning
Flyrejsen med Norwegians Boeing B787-8 Dreamliners tager, ifølge Apollos pressemeddelelse, små 11 timer fra København til landingen Krabi, der ligger øst for Thailands største ø, Phuket.

Flytypen udmærker sig ved ekstra komfort med blandt andet god benplads samt optimalt kabinetryk, der mindsker jetlag, hedder det fra Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo Rejser i Danmark.

”Særligt på lange flyrejser er det vigtigt, at man har så meget komfort som overhovedet muligt, så man for det første ikke har for meget jetlag, og så man for det andet kan gå direkte og veloplagt ind til sin ferie uden for mange ømme ben og skuldre. Det, føler vi, vi nu kan tilbyde vores gæster til Krabi,” siger Glenn Bisgaard og pressemeddelelsen tilføjer, at passagererne efter de 11 timers flyvning fra København til Krabi lander ”frisk og veloplagt.”

Apollo Rejser, der i Norden har en million rejsende om året, udgør sammen med flyselskabet Novair, specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt sportsresortet Playitas på den kanariske ø Fuerteventura, gruppen DER Touristik Nordic. Den har siden 2015 været en del af den tyske REWE-koncern med over 300.000 medarbejdere.

Relaterede artikler:

Rygning kan give fængsel i Thailand

Spies i nyt samarbejde med Emirates

Emirater havde rejsebranchen til roadshow