De returnerede skattekroner får blandt andet salget af charterrejser til at stige i Danmark.

Apollo øger fokus på Albanien

Apollo har for nyligt startet med charterrejser til Albanien. Nu får landet øget fokus fra rejsearrangørens side.

Apollo blev den første nordiske rejsearrangør, der tog Albanien op som charterrejsemål. Landet med det fortsat gode prisniveau er hurtigt blevet en succeshistorie for rejsearrangøren, som nu vil sætte yderligere blus under destinationen i den kommende rejsesæson.

“Vi ser enorme muligheder i Albanien. Efter vores succes med Saranda i den sydlige del af landet, vil vi nu satse yderligere på rejsemålet Durrës med direkte fly fra både København, Oslo og Stockholm til Albaniens hovedstad Tirana,” siger Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Nye hoteller på programmet
Samtidig tilbyder Apollo syv nye hoteller på destinationen. Blandt andet har Apollo indgået samarbejde med koncepthotellet Fafa Grand Blue Resort, som fra sommersæsonen bliver et Apollo Mondo Family Resort.

De nye hoteller ligger i Durrës, kendt for sine lange hvide sandstrande og temperaturer på omkring 30 grader i højsæsonen.

“Meget tyder på, at Albanien bliver sommerens store rejsenyhed. Vi mærker allerede nu stor interesse for destinationen fra de danske rejsende, hvilket bl.a. kommer til udtryk i antallet af bookinger. Og der er stor nysgerrighed, når det gælder Albanien og Durrës-området”, siger Glenn Bisgaard.

 

Relaterede artikler:

Apollo har succes med Albanien

SAS forlænger samarbejde med Apollo

Apollo vil sende 16.000 til Dubai til vinter