De returnerede skattekroner får blandt andet salget af charterrejser til at stige i Danmark.

Apollo øger fokus på Albanien

Apollo har for nyligt startet med charterrejser til Albanien. Nu får landet øget fokus fra rejsearrangørens side.

Apollo blev den første nordiske rejsearrangør, der tog Albanien op som charterrejsemål. Landet med det fortsat gode prisniveau er hurtigt blevet en succeshistorie for rejsearrangøren, som nu vil sætte yderligere blus under destinationen i den kommende rejsesæson.

“Vi ser enorme muligheder i Albanien. Efter vores succes med Saranda i den sydlige del af landet, vil vi nu satse yderligere på rejsemålet Durrës med direkte fly fra både København, Oslo og Stockholm til Albaniens hovedstad Tirana,” siger Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.

Nye hoteller på programmet
Samtidig tilbyder Apollo syv nye hoteller på destinationen. Blandt andet har Apollo indgået samarbejde med koncepthotellet Fafa Grand Blue Resort, som fra sommersæsonen bliver et Apollo Mondo Family Resort.

De nye hoteller ligger i Durrës, kendt for sine lange hvide sandstrande og temperaturer på omkring 30 grader i højsæsonen.

“Meget tyder på, at Albanien bliver sommerens store rejsenyhed. Vi mærker allerede nu stor interesse for destinationen fra de danske rejsende, hvilket bl.a. kommer til udtryk i antallet af bookinger. Og der er stor nysgerrighed, når det gælder Albanien og Durrës-området”, siger Glenn Bisgaard.

 

Relaterede artikler:

Apollo har succes med Albanien

SAS forlænger samarbejde med Apollo

Apollo vil sende 16.000 til Dubai til vinter

x

Læs Også

Rejsebranchen skal bruge flere ansatte

”Det er et samfundsansvar i rejsebranchen at uddanne nye medarbejdere,” siger direktør i et af de største danske erhvervsrejsebureauer, der som et af få oplærer egne elever.

Tilfreds med ny rejsemesse

”Der var ingen osere,” lyder det fra FDM Travel, da det store rejsebureau forleden i København trak 1.100 besøgende til sin første forbrugermesse om rejser til Australien og New Zealand.

Milliondom til rejsebureaudirektører igen for retten

Ægteparret bag Tyrkiet Eksperten, hvis konkurs i 2013 kostede Rejsegarantifonden 18,6 millioner kroner, anker deres byretsdom på 3 millioner kroner for medansvar til Østre Landsret.

Få danske firmaer godkender rejser på forhånd

”Virksomheder i Danmark har generelt stor tillid til deres medarbejdere,” siger direktør for Egencia, et af landets og verdens største erhvervsrejsebureauer.

Kilroy har stigende omsætning – men faldende overskud

Kilroy, en af de største rejsekoncerner i Danmark, omsatte i sidste regnskabsår for 1,6 milliarder kroner – en stigning på 50 millioner, men overskuddet faldt fra 52 til 40 millioner kroner.

Rejsebureau åbner nichebureau

Milliardæren Karsten Ree er blevet medejer af endnu et rejsebureau – denne gang med fokus på specialture i den dyre ende af skalaen.