Tobias Jönsson bliver ny direktør for DER Touristik Nordic. PR-foto: Apollo Rejser.

Apollo Rejser-gruppen skifter nordisk topdirektør

Tobias Jönsson, hentet fra SAS, afløser danske Leif Vase Larsen som koncernchef for DER Touristik Nordic. Leif Vase Larsen har fået nyt topjob i koncernledelsen i Touristik Group.

I september sidste år blev det meddelt, at danske Leif Vase Larsen fra starten af 2023 bliver koncernchef for divisionen International i DER Touristik Group, hvor han også indtrådte i direktionen for Europas næststørste rejsekoncern efter TUI Group. Ligeledes er han i sit nye job ansvarlig for virksomhederne inden for Destination Management (DMC) samt digital transformation og IT.

Leif Vase Larsen havde siden sin tilbagekomst til DER Touristik-koncernen i 2015 været administrerende direktør for Apollo Travel Group og administrerende direktør for DER Touristik Group i Nordeuropa.

Nu er DER Touristik klar med den nordiske afløser for Leif Vase Larsen, det bliver svenske Tobias Jönsson, der tiltræder 1. juli.

I en pressemeddelelse skriver Apollo Rejser, at Tobias Jönsson, der har bred erfaring fra rejsebranchen, skal lede DER Touristik Nordic, som omfatter brands i Norden og Benelux som udover Apollo Rejser også Xtravel, Golf Plaisir, Lime Travel, Out of Bounds, Koning Aap, Shoestring samt YourWay2GO.

Fantastisk aktiv til at videreudvikle DER Touristik Nordic
”Jeg ser frem til at byde Tobias velkommen i DER Touristik. Han har solid erfaring fra branchen og deler vores syn på fremtidig vækst. Som en dreven og erfaren leder vil han være et fantastisk aktiv til at videreudvikle DER Touristik Nordic,” siger Leif Vase Larsen i pressemeddelelsen.

Tobias Jönsson begyndte som konsulent hos McKinsey & Company. De seneste 17 år har han haft topstillinger i SAS-koncernen. Disse har omfattet roller som kommerciel direktør for SAS Sverige, ansvarlig for revenue management for SAS og bestyrelsesformand SAS Cargo. Tobias Jönsson kommer til DER Touristik fra job som administrerende direktør for SAS Ground Handling Sweden.

Om den nye rolle siger Tobias Jönsson i pressemeddelelsen: ”Jeg er glad for at blive en del af teamet hos DER Touristik Nordic og ser frem til at fortsætte med at udvikle forretningen. Det føles ekstra spændende, at kundefokus spiller en stor rolle i koncernstrategien, og jeg ser frem til fortsat at udvikle vores produkter og services i tråd med kundernes ønsker.”

Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. I Danmark er Apollo en af de største rejsearrangører på blandt andet charter.

 

Relaterede artikler:

Her er Nordens største charterarrangører

Rejsearrangør åbner første kontor uden for Norden

“Vi har turismebranchens stærkeste ejere”