Apteringen på M/F Berlin er klar

mf berlin scandlinesPassagerområderne på Scandlines nye færge til ruten Gedser-Rostock afleveres inden påske. M/F Berlin forventes at forlade det fynske værft FAYARD midt i april.

Sideløbende med færdiggørelsen af passagerområderne gennemgår skibet et omfattende testprogram. Det forløber planmæssigt, og Scandlines forventer, at M/F Berlin forlader værftet midt i april. Skibet vil herefter gå på fem dages prøvesejlads, inden det ankommer til sit fremtidige leje i Rostock. Efter tilpasning af ramperne i Rostock er skibet klar til at gå i drift.

Søsterskibet M/F Copenhagen forventes indsat i sensommeren 2016 og skal erstatte M/F Kronprins Frederik og M/F Prins Joachim. For at sikre en stabil overgang har Scandlines besluttet at beholde M/F Kronprins Frederik og benytte den som afløserfærge. M/F Prins Joachim vil i maj 2016 overgå til European Seaways, der har købt skibet til videre drift i Grækenland.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.