Et kig ind i årets Ferie for Alle, der havde Spanien som Partnerland.

Atter over 60.000 besøgende til Ferie for Alle

Weekendens rejsemesse i Messecenter Herning trak over 1.500 flere besøgende end sidste år. Ferie for Alle er klar med datoer og Partnerland for næste år.

”Jeg har ikke hørt om nogen utilfredshed, det synes at være gået fantastisk og alle udstillere virker glade og tilfredse. Jeg tror alle har fået, hvad de ville,” sagde projektchef for denne weekends feriemesse i Herning, Anders Ladefoged Mortensen, sent søndag eftermiddag til standby.dk

Weekendens Ferie for Alle i Messecenter Herning havde 60.665 besøgende, lidt over 1.500 flere end antallet der sidste år gæstede messehallerne til den største rejsemesse i Skandinavien.

”Vi så i år navnlig fremgang både fredag og lørdag, mens søndag er søndag… Jeg fornemmede en rigtig god stemning i de nærmest proppede haller her i MCH. Jeg har netop siddet med Peder Hornshøj (administrerende direktør i Danmarks tredjestørste charterrejsebureau, Bravo Tours, red) – de var meget tilfredse og havde under Ferie for Alle nået hvad de skulle her i weekenden,” siger Anders Ladefoged Mortensen og tilføjer:

”Vores fremgang i antal besøgende sammenlignet med sidste år skyldes også den store opbakning fra vores rekordmange udstillere, i alt 1.215. At Ferie for Alle sidste år havde færre besøgende end i år, og at vi i 2017 var under de 60.000 besøgende, kan skyldes tilfældigheder. Men vi er glade for i år som forventet at have holdt niveauet – udstillingshallerne har nærmest været fyldt til kapaciteten. Ferie for Alle er et fælles samarbejde mellem udstillerne og MCH, hvor der dels skal vises gode rejseprodukter og hvor vi dels skaber de rigtige rammer så publikum også kommer igen næste år.”

Til sammenligning havde den første Ferie for Alle i 1998 i alt 23.134 besøgende.

Caribien bliver partnerland i 2019
Messecenter Herning har allerede datoerne klar for Ferie for Alle næste år; det bliver i weekenden fra fredag den 22. til søndag den 24. februar.

Typisk har feriemessen et såkaldt Partnerland – det bliver ikke tilfældet næste år; her bliver selve Caribien ”partnerland.”

”Vi begynder allerede at glæde os til næste års feriemesse. Mange udstillere har allerede sagt, at de kommer igen næste år – og skal have mere plads,” siger Anders Ladefoged Mortensen.

Relaterede artikler:

59.000 besøgte feriemesse

Udstillerrekord på Ferie for Alle

Jysk kulturfyrtårn tæt på årligt én million gæster

 

x

Læs Også

Udenrigsministeriet fraråder ikke rejser til Sri Lanka

Efter uroligheder er der nu undtagelsestilstand i Sri Lanka. Men Udenrigsministeriet fraråder ikke rejser til landet – og Danmarks Rejsebureau Forening er irriteret over dele af pressens behandling af undtagelsestilstanden.

Rejsejournalister satte pris på rejsebureau

Kendt rejsebureau får Danske Rejsejournalisters Rejsepris 2017 for at holde fast i ”utraditionelle destinationer.” På foreningens generalforsamling var der et minuts stilhed for to afdøde medlemmer.

Kendt brancheprofil bag nyt rejsebureau

Tidligere salgsdirektør og bureauchef i et af Danmarks største leisurebureauer i ejerkredsen af nyt rejsebureau med fokus på ansvarlige rejser.

Rejsebureau overvejer flere kontorer i Danmark

Det store rejsebureau har allerede salgskontorer i fire danske byer – men der kan komme flere, siger direktøren, der i første omgang koncentrerer sig om det svenske rejsebureau, det netop har købt.

Konkursgarantier fra rejsebureauer på 800 millioner kroner

Over 500 danske rejseudbydere stillede sidste år samlet konkursgarantier til Rejsegarantifonden for 805 millioner kroner.

Danskerne flygter fra kulden

DMI melder om sibirisk kulde, snefygning og isglatte veje og det har fået danskerne til at flygte mod varmere lande. Det har sat ekstra pres på rejsebureauerne, der ikke kan følge med.