Aviator beholder Austrian og Swiss

Austrian Airlines Fokker F100LUFTHAVNE: Handlingselskabet Aviator, det tidligere Novia i Københavns Lufthavn, har netop fornyet kontrakt om håndtering af Austrian og Swiss i tre år i lufthavnen, hvor Austrian og Swiss sidste år var 11. og 12. største flyselskab.

”Det er med stor glæde, at vi har landet ny tre-årig forlængelse af samarbejdet med Austrian og Swiss i Star Alliance-gruppen. Aviator har de seneste måneder været gennem større omstrukturering.”

Sådan lyder det fra Aviators adm. direktør, Ole Brinks Andersen, der tilføjer til standby.dk: ”Vores dygtige medarbejdere står i forreste linje hver dag. Det kommercielle landskab har de sidste måneder ændret sig med mere konkurrence og det er derfor en endnu større kompliment til vores virksomhed, at vi har genvundet kontrakten med Austrian og Swiss.”

Handlingselskabet er det næststørste i Københavns Lufthavn og direktør Ole Brinks Andersen, bliver også ansvarlig for handlingselskabet i Sverige og Finland. ”Men vi afventer lidt med at trykke på implementeringsknappen,” siger han til standby.dk

Aviator Group er organiseret i tre geografiske divisioner, Storbritannien, Norge og DFS (Danmark, Finland og Sverige) og håndterer flyselskaber i 23 lufthavne. Ole Brinks Andersen, skal være direktør for hele DFS-divsionen. Torben Andersen, chef for CFS, Copenhagen Flight Services, der også ejes af Aviator, rapporterer til Ole Brinks Andersen. CFS har tre kunder i Københavns Lufthavn, Easyjet, Ryanair og Transavia.

Aviator mistede i april sin største kunde i Københavns Lufthavn, Norwegian, til handlingselskabet Menzies Aviation, der nu er tilbage til Københavns Lufthavn, som man forlod med tab i 2010 efter konkursen hos daværende Cimber Sterling.

Aviator i Københavns Lufthavn har 520 ansatte og i snit 60 ”flyvendinger” om dagen, hvor selskabet står for check-in, bagagehåndtering mm.