Azorerne direkte fra Aalborg og Rønne

Nu sætter Bravo Tours endnu et rejsemål på programmet til nordjyderne og bornholmerne direkte fra Aalborg Lufthavn og Bornholms Lufthavn, nemlig Azorerne. 

Den 1. maj 2018 kan Bravo Tours gæster tjekke ind i Aalborg Lufthavn og den 17. april i Bornholms Lufthavn og flyve direkte til det smukke rejsemål.

”Vi er rigtig glade for, at mange nordjyder og bornholmere vælger at rejse med os, og derfor har vi gået med tanken om at give lidt igen – det sker nu med en nyhed direkte fra de lokale lufthavne”, siger adm. direktør i Bravo Tours, Peder Hornshøj.

”Valget faldt på Azorerne, fordi det er noget ganske særligt. Det er et af de smukkeste og mest oplevelsesrige rejsemål, jeg har besøgt, og det glæder jeg mig virkelig til at vise frem, siger han.

I første omgang er der tale om enkelte afrejser til Azorerne, men direktøren vil ikke udelukke, at der kommer flere til.

 

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.