Azorerne direkte fra Aalborg og Rønne

Nu sætter Bravo Tours endnu et rejsemål på programmet til nordjyderne og bornholmerne direkte fra Aalborg Lufthavn og Bornholms Lufthavn, nemlig Azorerne. 

Den 1. maj 2018 kan Bravo Tours gæster tjekke ind i Aalborg Lufthavn og den 17. april i Bornholms Lufthavn og flyve direkte til det smukke rejsemål.

”Vi er rigtig glade for, at mange nordjyder og bornholmere vælger at rejse med os, og derfor har vi gået med tanken om at give lidt igen – det sker nu med en nyhed direkte fra de lokale lufthavne”, siger adm. direktør i Bravo Tours, Peder Hornshøj.

”Valget faldt på Azorerne, fordi det er noget ganske særligt. Det er et af de smukkeste og mest oplevelsesrige rejsemål, jeg har besøgt, og det glæder jeg mig virkelig til at vise frem, siger han.

I første omgang er der tale om enkelte afrejser til Azorerne, men direktøren vil ikke udelukke, at der kommer flere til.

 

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.