Fremgang for Smyril Line


”Første del af Smyril Lines ’turnaround’ er overstået og har været en succes”. Det konkluderer selskabets direktør, Thomas Magnussen, efter offentliggørelsen af resultatet for regnskabsåret 2006, som viser en fremgang på næsten 53 mio. kr. til et overskud på 1,6 mio. kr.

“Vi er glade for, at underskuddet er væk, og at den første del af vores ’turnaround’ er lykkedes. Hvis den gode udvikling skal fortsætte, er dette ene resultat dog ikke nok. Der venter os stadig store udfordringer, og fremtidige resultater skal sikre en sund vækst fremover”, siger Thomas Magnussen.

Væksten i 2006 skal ses i lyset af en række beslutninger og ændringer i selskabet for et år siden. Den nye salgs- og marketingstrategi på det europæiske marked fungerer tilfredsstillende, og Smyril Line kan notere sig en vækst på alle indtægtsområder. Salget er øget 23 procent, og der er skabt nye indtægtsmuligheder. Antallet af rejsende er øget 40 procent mens indtægterne fra fragtvirksomheden er gået op med 17 procent.

”Driften er effektiv. Lønninger og andre udgifter til personale er holdt i ro på trods af, at vi har haft 40 procent flere passagerer”, påpeger direktør Thomas Magnussen.

Skrevet af

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.