Estonian Air afviser imageproblemer

Med henvisning til Estonian Air’s påståede imageproblemer udtaler Erik Hansen, country manager for Estonian Air i Danmark:

”Med en lille flåde som vores er vi naturligvis sårbare overfor forsinkelser, men passagerernes sikkerhed kommer altid i første række.”

Estonian Air har haft tekniske problemer i april, men med hjælp af chartrede fly blev hovedparten af flyvningerne udført som planlagt. Erik Hansen tilføjer:
”Jeg har undersøgt trafikken på ruten fra København til Tallinn i april. Her har været to forsinkelser (over to timer) samt en enkelt annullering ud af ca. 80 gennemførte flyvninger. Vi bestræber os altid på at få maskinerne af sted til tiden, men forsinkelser kan være svære at undgå, også for Estonian Air”.

Estonian Air opererer 19 ugentlige flyvninger fra København til Tallinn. Selskabet har en flåde på fem Boeing B737-500 eller Boeing B737-300 fly.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.