SAS Danmark klar med forbedringer og nye ruter

“Vi har fulgt kundernes opfordringer. Det betyder f.eks. øget komfort på Business, ekstra fordele på Economy Extra og mulighed for at ændre afrejsetidspunkt og -dato på Economy. Og så der er nye retter på menuen over hele linien,” siger adm. direktør i SAS Danmark, Susanne Larsen.På hjemmesiden sas.dk/forbedringer er detaljer om produktforbedringer.SAS får i forbindelse med sommerprogrammet to nye ruter og udvidelser på eksisterende. Disse er omtalt i marts-udgaven af Take Off – og var nævnt på vor hjemmeside i fredags.De to nye ruter er København – Pristina, ruten åbner på lørdag og flyves hver lørdag til Pristina, hovedstad i Serbiens Kosovo-provins.

Og fra maj til september får SAS Danmark en sommerrute Kangerlussuaq (Søndre Strømfjord).En udvidelse hos SAS Danmark, som først blev klar efter Take Off var gået i trykken, er, at SAS fra maj også får en lørdagsafgang mellem København og Skt. Petersborg.SAS Danmark ændrer også fra i morgen sin prisstruktur i Europa – samt på oversøiske destinationer fra 3. april,.I Europa indføres B-klasse som Economy Extra, mens

J-klassen forsvinder fra Business klasserne.På SAS’ oversøiske ruter ændres prisstrukturen på alle klasser – men det skulle ikke umiddelbart betyde prisstigninger, oplyser Billetkontoret. Som led i ændringerne bortfalder midweek- og weekend- reglerne.

Skrevet af