Workshops om Mauritius, USA, Tyrkiet og Indien

PATA har sammen med Billetkontoret og Maurisun Adventure på torsdag en aften med information om Mauritius – der afsluttes med et danseshow.

Stedet er Imperial Hotel i København med start kl. 17.30, der er No Show-gebyr på 250 kr. og tilmelding omgående til: kgn@atlanticlink.netDer er gratis adgang når Århus Rejselivsklub 26. september fra kl. 17.30 byder på workshop med turistrepræsentanter fra delstaterne Wyoming, Idaho, North Dakota, South Dakota og Idaho samt Continental Airlines. Der afsluttes med en tex-mex buffet.Stedet er Radisson SAS-hotellet i Århus og der er tilmelding senest 19. september, igen til Karin Gert Nielsen, på: kgn@atlanticlink.net – der er kun 40 pladser.Marriott København lægger 3. oktober lokaler til når det tyrkiske turistministerium sammen med Association Turkish Travel Agencies og Turkish Airlines indbyder til workshop.

Tilmeldingen til: foreignrelations@tursab.org.tr

Læs mere på Take Offs kalender på hjemmesiden.Og 6. oktober er Indien på dagsordenen på et PATA-arrangement, igen-igen på Hotel Imperial – og denne gang i samarbejde med Indian Tourism Authority.Tilmelding gaby@kuwait-airways.dk senest 25. september.

Skrevet af