BA søger kvindelige piloter

kvindelig pilotStørstedelen af piloterne er mænd, mens kabinepersonalet især består af kvinder. British Airways vil ændre billedet og opfordrer flere kvinder til at søge selskabets pilotuddannelse, som åbner for ansøgninger i dag. 

”Der er stort behov for flere kvindelige piloter de nærmeste år, så jeg håber, at flere kvinder med drømme om at blive pilot ansøger hos British Airways Future Pilot Programme 2015”, siger Peter Rasmussen, Nordeuropachef for British Airways.

Kun 4% af de 130.000 piloter i verden i dag er kvinder, og selv om British Airways oplever, at flere kvinder uddanner sig til pilot, er andelen stadig meget lav. I dag er 200 af British Airways 3.500 piloter kvinder. En af dem er Helen McNamara, der har været pilot hos British Airways i 14 år: ”Det var faktisk et tilfælde, at jeg blev pilot. Jag kendte ingen piloter, da jeg søgte ind, og ingen i min omgangskreds var pilot. Men i dag kan jeg sige, at jeg elsker mit job og anbefaler varmt pilotfaget til andre kvinder”.

British Airways antager nu 100 personer, som er interesserede i en fremtid som pilot i British Airways, som totalt har behov for 4.000 piloter i år.

Ansøgningsperioden for 2015 er åben fra og med i dag, mandag og frem til 8. marts. De ansatte kandidater får uddannelsen finansieret ved at arbejde som pilot hos British Airways efter gennemført uddannelse og eksamen. Uddannelsen sker på en af pilotskolerne i Oxford, Southampton eller Jerez i Spanien.

Mere på: http://www.britishairways.com/careers/futurepilot/futurepilot_home.shtml

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.