Bakken åbner til efterår og jul næste år

Julestemning på Bakkens klassiske forlystelse Hestekarrusellen.

For at følge med udviklingen har Bakkens administrerende direktør Nils-Erik Winther arbejdet for at udvide rammerne til at inkludere åbning i efterårsferien og julemåneden. En miljøgodkendelse baner vej for udvidelsen.

Siden etableringen i Dyrehaven i 1583 har Bakken som verdens ældste forlystelsespark været en elsket attraktion. Historisk set har Bakken på linje med lignende attraktioner udelukkende haft mulighed for at holde åbent i sommerhalvåret. For flere attraktioner er udviklingen gået i retning af sæsonudvidelser. Det er tiltag i branchen, der ifølge VisitDenmark tilgodeser den stigende efterspørgsel fra turister.

”Danmark og især København har de seneste tre år oplevet en markant vækst i turismen. Både fra VisitDenmarks side og fra politisk hold er der fokus på potentialet, og hvis vi skal fortsætte den positive udvikling, er der behov for øget fokus på perioder uden for højsæsonen. De nye tiltag fra Bakken om ’Efterår og Jul på Bakken’ er derfor helt i tråd med visionen om Danmark som helårsdestination, og jeg tror på, at Bakkens tiltag vil gavne sektoren,” siger Jan Olsen, direktør i VisitDenmark.

Bakkens adm. direktør Nils-Erik Winther er med den kommende udvidelse glad for at tage Bakken ind i en ny æra, der bidrager til en positiv udvikling: ”Bakken skal som Danmarks næststørste attraktion følge med udviklingen og bakke op om den stigende efterspørgsel både herhjemme og fra turister. Vi har på Bakken en meget lang tradition for at tilbyde gratis underholdning og aktiviteter til børn og børnefamilier, og vi ved, at behovet er stort i skoleferier og weekender. Derfor er vi meget glade for til næste år at kunne åbne den røde port i skolernes efterårsferie og i weekenderne i julemåneden”, siger Nils-Erik Winther.

Bakken vil med udvidelserne have flere åbningsperioder, men holder lukket mellem de forskellige sæsoner og får samlet 170 åbningsdage i 2018.

Svenskerne holder af Bakken

Korsbæk på Bakken fik Havfrueprisen

Børnetryl på Bakken