Barcelona workshop i København

spanien-barcelona-ferie-fritid-800x644Repræsentanter fra Barcelona Turisme og Det Catalanske Turistråd havde forleden i samarbejde med Den Spanske Stats Turistbureau i Danmark morgenmøde for at præsentere storbyen samt regionens nyheder for de danske rejseagenter.

Mødet blev holdt på fornemme Nimb Hotel, hvor der blev serveret fine catalanske specialiteter. Bl.a. lærte de 27 tilmeldte danske rejsebureauagenter at lave den catalanske klassiker ”pà am tomàquet” (brød med tomat).

Barcelona er bl.a. hovedkontor for det spanske flyselskab Vueling, der også flyver fra Barcelona til Københavns Lufthavn. Barcelona er samtidig Europas største krydstogthavn – og hjemsted for et af Europas mest berømte fodboldhold, FC Barcelona, som Qatar Airways er sponsor for.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.