Jysk Rejsebureau lander ny storkunde

Ved udgangen af 2007 ophørte det mangeårige samarbejde, da MyPlanet ikke længere ville samarbejde med venskabsforeningerne i Danmark, Norge og Sverige. MyPlanet begræd ikke tabet, foreningerne ønskede nemlig, at bureauet skulle opkræve et tvungent medlemsgebyr på 150 kr. til foreningerne.



Stoppet for samarbejdet førte til, at Venskabsforeningerne oprettede eget sekretariat, fik nyt medlemsblad og egen hjemmeside, Curious Explorer.



Efter bruddet ville venskabsforeningerne stå på egne ben overfor rejsebureauerne – men foreningerne har nu skiftet holdning og meddelte i pinsen, at efter forhandlinger med en række rejsebureauer har de valgt Jysk Rejsebureau som fremtidig samarbejdspartner.

Aftalen med Jysk Rejsebureau indebærer bl.a. en aftale om gensidig markedsføring på flere områder.



Næstformand i Curious Explorer i Norden, cand.mag. Jørgen Dieckmann Rasmussen: ”Aftalen sikrer vore medlemmer fordelagtige vilkår ved køb af rejser og en samarbejdspartner med stor ekspertise i oversøiske rejser. Desuden har det haft betydning, at Jysk Rejsebureau ud over hovedkontoret i Århus også har kontorer i Aalborg, Odense, København og Oslo.”


Skrevet af