easyJet går efter erhvervsrejsende

Denne udvikling vil gøre det muligt for bureauer, der tilbyder erhvervsrejser, at se og booke flyrejser fra easyJet side om side med andre udbydere og dermed gøre det nemmere at sammenligne i deres foretrukne GDS-miljø.

Dette er første gang et større europæisk lavprisflyselskab stiller sig til rådighed for GDS-udbydere. easyJet sigter på at udbygge sin markedsandel af erhvervsrejsende, som ligger omkring 20%, gennem et styret rejsesegment, som hovedsageligt bookes af rejsebureauer via GDS’erne.

Distribution via Amadeus og Galileo henvender sig specielt til rejsebureauer, der har specialiseret sig i forretningsrejser, og easyJet vil indføre et point-of-sale-gebyr efter samme princip som alle salg, der ikke foretages via internettet, men via telefon eller lufthavnssalg.

For at gøre aftalen mulig har Amadeus og Galileo leveret ny teknologi, der forbinder de enkelte GDS’er til easyJets materiale, og dermed gør det muligt at foretage bookinger hos flyselskabet i den daglige arbejdsgang og den sædvanlige kanal.

Amadeus gennemfører pilotprojekter i Tyskland, Frankrig, Spanien og Storbritannien, som vil være afsluttet i november. Så snart pilotprojekterne er afsluttet, vil Amadeus gøre easyJets flyrejser tilgængelige for alle relevante bureauer over hele verden. easyJets flyrejser vil også være tilgængelige via Galileo i Storbritannien ved udgangen af dette år og i resten af Europa i det nye år.

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.