Bella Center bygger ny bydel

1

bellakvarterTURISME: Bella Centers ejer vil bruge syv milliarder kr. på at skabe ny bydel, Bellakvarter, med 2.000 boliger og ifølge ejeren 7.000 arbejdspladser. De første boliger står klar i år.

”Vi håber at Bellakvarter skaber mere interesse om vores produkter, så flere bruger det, og at vi med Bellakvarter får mere liv i området omkring Bella Center og vores hoteller,” siger koncernchef for BC Hospitality Group, Allan Agerholm, til standby.dk

Projektet med Bellakvarter indebærer at forvandle gigantisk parkeringsareal til ny mangfoldig bydel, oplyser Solstra Capital Partners, der bl.a. ejer Bella Center og hotellerne i området ved Bella Center, AC Hotel Bella Sky Copenhagen og Crowne Plaza; hertil kommer bl.a. Forum Copenhagen og Copenhagen Marriott Hotel.

Bellakvarter skal blive en bydel fuld af liv, boliger, arbejdspladser og internationale gæster, hedder det i oplægget til præsentationen af projektet tirsdag i næste uge.

”Det er bl.a. første gang, at en stor aktør i konference-, messe- og hotelbranchen bygger en by omkring sig. Forventningen er, at de mange kulturelle, folkelige og internationale events og besøgende i Bella Center kan skabe et unikt byliv i kvarteret. Det nye kvarter tegnes af de danske tegnestuer COBE og Vilhem Lauritzen Arkitekter,” oplyser Solstra.

I Bellakvarter bliver der 2.000 nye boliger – rækkehuse, almene boliger og ”newyorker lofts” samt 7.000 arbejdspladser i bl.a. kontorer, institutioner og forretninger, hedder det.

Oscar Crohn, partner i Solstra Capital Partners, der er drivkraften bag Bellakvarter: ”Det handler om at finde ud af, hvordan vi skaber de bedste synergieffekter mellem den nye bydel og vores andre aktiviteter i området. Det kræver nye måder at gøre tingene på.”

Mere på hjemmesiden: bellakvarter.dk

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

1 Comment on "Bella Center bygger ny bydel"

Notify of
avatar
Mikael
Mikael

Super – flere eksorbintant dyre, sjælløse betonkasser klods opad hinanden er lige hvad Ørestaden mangler. Godt set, Bella Center.

wpDiscuz