Bella Center-hoteller giver 68.000 ting til Røde Kors

Arkivfoto af BC Hospitality Groups adm. direktør, Allan Agerholm, ved en tidligere indsats for Dansk Røde Kors.

Arkivfoto af BC Hospitality Groups adm. direktør, Allan Agerholm, ved en tidligere indsats for Dansk Røde Kors.

VELGØRENHED: BC Hospitality Group, der ud over Bella Center bl.a. tæller Ørestads-hotellerne Crowne Plaza og AC Hotel Bella Sky Copenhagen, donerede i denne uge 68.000 lagner, dyne- og pudebetræk, håndklæder, badekåber og andet til Dansk Røde Kors.

I forbindelse med skift af leverandør af håndklæder, linned mv. donerede BC Hospitality Group sit eksisterende og gamle lager til Røde Kors’ asylcentre i Danmark – og hvor Røde Kors i øvrigt kan bruge gaven.

”Der er tale om en betydelig mængde linned, der i hoteldrifts sammenhæng er udtjent, men som på ingen måde fejler noget. Tværtimod er meget af donationen så godt som nyt,” siger BC Hospitality Group’s adm. direktør (Chief Hospitality Officer) Allan L. Agerholm, og fortsætter: ”Vi har som virksomhed megen gavn af at virke i et velordnet samfund, og det falder godt ind i vore øvrige samfundsaktiviteter at hjælpe med bl.a. asyl- og flygtningearbejdet blandt de frivillige i Røde Kors.”

BC Hospitality Groups tidligere leverandør på området, De Forende Dampvaskerier, kørte gratis de mange trådbure til Røde Kors’ lager i Helsingør.

Donationen indeholdt 7.024 stk. lagner, 9.130 stk. dynebetræk, 12.640 stk. pudebetræk, 18.965 stk. frotte håndklæder, 5.790 stk. bademåtter, 7.320 stk. vaskeklude og 7.316 stk. badekåber.