Bella Center-koncernen får ny finansdirektør

Pernille Damm Nielsen er ny Chief Finance Officer i BC Hospitality Group.

Pernille Damm Nielsen er ny Chief Finance Officer i BC Hospitality Group.

MICE: BC Hospitality Group, der bl.a. omfatter Bella Center og tre hoteller i København, ansætter ’erfaringstung økonomiprofil, som skal lede virksomheden gennem vokseværket’.

BC Hospitality Group med en årlig omsætning på en milliard kr., har ansat 40-årige Pernille Damm Nielsen som Chief Finance Officer, hvor hun skal stå i spidsen for økonomiafdelingen.

Pernille Damm Nielsen kommer fra tilsvarende stilling i Danmarks tredjestørste rengøringsselskab, Alliance+. Hun har været med til at gennemføre over 100 opkøb af virksomheder, oplyser BC Hospitality Group.

BCHG ejer og driver bl.a. Bella Center, Forum Copenhagen, Nordeuropas største modemesse CIFF, Comwell Conference Center Copenhagen samt hotellerne AC Hotel Bella Sky Copenhagen, Crowne Plaza Copenhagen Towers og Copenhagen Marriott Hotel. Samlet har hotellerne næsten 1.600 værelser.

”Pernille Damm Nielsen har en ideel baggrund til at få BC Hospitality Group ind i fremtiden. Det glæder mig at få en så stærk profil i spidsen for vores økonomiafdeling. Vi har så mange aktiviteter for at kunne gå efter vores ambition om at blive absolut førende i hospitality-branchen,” siger koncernchef for BC Hospitality Group, Allan L. Agerholm, hvis titel i koncernen er Chief Hospitality Officer.

Pernille Damm Nielsen, der har en HD i økonomistyring, siger i pressemeddelelsen fra BC Hospitality Group:

”Jeg tiltales af BC Hospitality Groups ambition om nye tanker. Medarbejderne er i fokus, forudsætningen for at skabe en sund økonomisk virksomhed. Jeg skal stå i spidsen for en solid økonomisk styring af koncernen, der skaber vækst gennem opkøb og nye koncepter.”