Bella Center serverer nyt koncept

multiarenaTURISME: Når Københavns nye multiarena formentlig åbner sidst i næste år skal naboerne på Crowne Plaza stå for gastronomiske VIP-oplevelser til Royal Arenas lounger. Det bliver ny millionforretning for Bella Centers BC Hospitality Group.

Royal Arena i Ørestad i København slår dørene op sidst i 2016. Gæsterne kan forvente store oplevelser inden for musik og sport, og det skal nu kombineres med bæredygtig gastronomi.

Crowne Plaza Copenhagen Towers’ nye cateringforretning, 360° Venue Catering, skal levere maden til arenaens VIP-restauranter og suiter med bæredygtige råvarer.

Malene Zabel, der har været med til opstarten af Claus Meyer-imperiet og står i spidsen for 360° Venue Catering, siger til standby.dk: ”Det er catering ud af Crowne Plaza, vores cateringafdeling, der bl.a. leverer til DR Koncerthuset. 360 er et område, der skal vokse i samarbejde med Arenaen. Når Nordtårnet af Crowne Plaza snart åbner, skal vi drive personalerestauranten fra et meget stort køkken. Vi skal lave 1.200 kuverter om dagen, og når arenaen er i fuld gang, også 1.000 kuverter til dens to VIP-restauranter. Det vil give flere nye arbejdspladser – hvor mange ved jeg endnu ikke.”

Allan L. Agerholm, koncernchef i BC Hospitality Group ser frem til samarbejdet: ”Vores koncern har en målsætning om at yde ekstraordinær service, så jeg er sikker på, at vi kan være med til at skabe succesfulde arrangementer i Royal Arena. Crowne Plaza Copenhagen Towers og Royal Arena er tætte naboer i Ørestaden, og de spændende aktiviteter i arenaen vil formentlig smitte af på os.”

Der er plads til 15.000 gæster i Royal Arena, som får to VIP-restauranter og 16 suiter.