Nicole Bellaiche skal som direktør for Bella Presents arbejde for at tiltrække genrer som leisure, sport, kultur, talks, shows og koncerter. PR-foto.

Bellagroup opretter ny kommerciel enhed

Med en fortid fra blandt andet dansk luftfart og Spies, er Nicole Bellaiche blevet direktør for ”Bella Presents,” en ny kommerciel enhed i delvist statsejede Bellagroup med blandt andet Bella Center.

Nicole Bellaiche, der tidligere blandt andet har været kommerciel direktør i Thomas Cook Airlines Scandinavia (i dag Sunclass Airlines) og marketingchef i Spies, er blevet ansat som direktør for ”Bella Presents,” en ny kommerciel enhed i Bellagroup.

Bella Arena og Bella Center lægger ikke blot hus til kongresser fra ind- og udland, men er også selv med til at udvikle og drive en række ”signaturevents,” oplyses det.

Som direktør for Bella Presents skal 53-årige Nicole Bellaiche sætte sin salgs- og marketingerfaring i spil i arbejdet med at styrke eksisterende formater og udvikle nye, skriver Bellagroup i en pressemeddelelse.

Ny kommerciel enhed i Bellagroup
Bella Presents er en kommerciel enhed i regi af Bella Center og Bella Arena, som udvikler og driver Bellagroups egne ”signaturevents” målrettet forbrugere. Både de af slagsen, der som for eksempel det kommende Bogforum varetages på egen hånd, men også fag- og temamesser i partnerskaber med private organisationer som PFA, skriver Bellagroup.

Nicole Bellaiche siger i pressemeddelelsen: ”Der ligger allerede en portefølje af stærke formater, og ikke mindst et dedikeret team at arbejde videre med.

Men vi skal også kigge på nye muligheder og idéer, der kan bidrage til bundlinjen og samtidig udvide opfattelsen af Bella Arena og Bella Center som steder, man som forbruger har lyst til at besøge oftere, end tilfældet måske er i dag,” siger hun.

Tanken er, at Bella Presents fremover også skal arbejde inden for genrer som leisure, sport, kultur, talks, shows og koncerter og så videre.

Staten ejer 30 procent af Bellagroup
Bellagroup, der indtil sidste efterår førte navnet BC (Bella Center) Hospitality Group, tæller udover Bella Center blandt andet tre store københavnske hoteller:

Copenhagen Marriott Hotel er med sine 406 værelser Danmarks største femstjernede hotel, AC by Marriott Bella Sky Copenhagen med de to skæve tårne ved Bella Center er Danmarks næststørste hotel med 811 værelser, mens Crowne Plaza Copenhagen Towers-hotellet har 365 værelser og suiter.

Ved generalforsamlingen hos daværende BCHG (i dag Bellagroup) i juni sidste år fik BCHG nye ejere. Den tidligere hovedaktionær, kapitalfonden Solstra, der havde 85 procent af aktierne, havde nedskrevet aktierne i Bella Center-koncernen til nul. I stedet blev BCHG overtaget af tre private velhavere samt Solstras bankforbindelse, Nordea, og den statslige investeringsfond, Vækstfonden. Vækstfonden købte 30 procent af aktierne i BCHG for 30 millioner kroner.

Bellagroup er en af Danmarks største virksomheder inden for hoteller, konferencer, messer og hospitality. Koncernen består af udover Bella Center Copenhagen også blandt andet Bella Arena, Bella Sky Conference & Event samt de tre hoteller.

 

Relaterede artikler:

Ny stilling skal øge omsætning i Bella Center

Endnu en stor hotelgruppe skifter til Dansk Erhverv

Første danske kongresarrangør får grøn certificering