Den ægte Europa League-pokal kan tirsdag eftermiddag ses hos Enterprise Biludlejning i Københavns Lufthavn. Enterprise er en af de fem hovedsponsorer for den store europæiske fodboldturnering. PR-foto via Enterprise Rent-A-Car.

Berømt fodboldpokal på gæstevisit i København

Den ægte Europa League-pokal kan tirsdag ses hos Enterprise Biludlejning i Københavns Lufthavn. Besøget skyldes, at Enterprise er storsponsor af turneringen, hvor FCK torsdag spiller 1/16-finale.

Den originale UEFA Europa League-pokal kan tirsdag eftermiddag mellem klokken 14 og 16 ses hos Enterprise Biludlejnings kontor i Københavns Lufthavn.

Tager man sit foto med pokalen og hashtagger det med Europa League, kan der vindes billetter til 1/16-finalekampen på torsdag i Parken. Her spiller FCK mod skotske Celtic fra Glasgow.

Europa League er den næst fineste europæiske fodboldturnering for klubhold, kun overgået af Champions League. Chelsea fra London er regerende Europa League-mestre – finalen i dette års turnering, 2019/20, spilles den 27. maj i den polske østersøby Gdansk.

Europa League-trofæet er på en europæisk turné, hvor pokalen i disse dage er i København. Hér kan for eksempel storsponsorer af Europa League fremvise den ved forskellige arrangementer.

Da Enterprise Biludlejning er en af de fem hovedsponsorer af fodboldturneringen, kommer pokalen også forbi Enterprises største udlejningsstation i Danmark, i Københavns Lufthavn. Her har Enterprise sammen med de andre biludlejningsselskaber udlejningskontorer ved den tidligere indenrigsgård i lufthavnen. Den officielle adresse er Lufthavnsboulevarden 2.

Mens Enterprise i Danmark har besøg af Europa League-pokalen skal til den bruges til flere anledninger, blandt andet til en ”mini Europa League-finale mellem to sportsakademi-hold på Holbæk stadion” ligesom den skal på “sightseeing” i København.

På besøg i Københavns Lufthavn
Men på tirsdag, den 18. februar, er pokalen mellem klokken 14 og 16 på Enterprises udlejningsstation i Københavns Lufthavn.

Her kan interesserede tage billeder med pokalen og dermed kvalificere sig til en lodtrækning om billetter til Parken på torsdag mellem FCK og Celtic i den første 1/16 finale mellem de to mandskaber.

“Billederne med pokalen i Københavns Lufthavn lægger man op på sin egen Instagram-konto og tagger Enterprise Biludlejning. Der er nærmere information hos biludlejningsselskaber i lufthavnen, siger Morten Gottlieb Jensen fra marketingafdeling hos Enterprise Rent-A-Car Scandinavia til STANDBY.dk

Verdens største biludlejningsfirma
Amerikanske Enterprise Rent-A-Car, der også har varemærkerne Alamo og National, er ifølge egne oplysninger verdens største biludlejningsfirma med over 11.000 udlejningsstationer i mere end 85 lande verden over og havde ved sidste fintælling en flåde på over to millioner udlejningsbiler.

Siden sit indtog på det danske marked i 2015 har Enterprise åbnet 12 danske udlejningsstationer, blandt andet i de tre største lufthavne, København, Billund og Aalborg.

Per Markussen, skandinavisk salgsdirektør for Enterprise, sagde sidste i år til STANDBY.dk, at Enterprise forventer at åbne endnu fire-fem udlejningsstationer i Danmark. Firmaet har typisk 1.700 udlejningsbiler i Danmark, men omkring 2.500 i højsæsonen.

Bag den danske og skandinaviske franchise af Enterprise står Nordania, ejet af Danske Bank, og Danmarks største bilimportør, Semler, der blandt andet importerer Audi, Porsche, Seat, Skoda og VW til Danmark.

Styret fra det skandinaviske hovedkontor i København, rykkede Enterprise sidste år også ind i Sverige og Norge, i første omgang med udlejningsstationer ved Arlanda-lufthavnen udenfor Stockholm og den ditto i Oslo, Gardermoen.

Relaterede artikler:

Comeback til kendt profil i dansk biludlejning

Verdens største biludlejningsselskab til Sverige

Rejsebureau med første opgave for FC København