Berømte Waldorf Astoria sløjfer 1.000 værelser

New Yorks verdenskendte klassiske luksushotel skal gennemgå en tre-årig renovering, som overraskende vil sløjfe mere end 1.000 værelser til fordel for indretning af lejligheder.

Bygningens ejer, Anbang, fastslår, at når renoveringen er overstået, vil hotel Waldorf Astoria kun have 350 værelser til rådighed sammenlignet med de nuværende 1.413. Renoveringen starter inden jul 2017.

Ifølge New York Post er det ikke noget, der passer den tidligere ejer af hotellet – Hilton – som har en 100-årig aftale om driften af det berømte hotel.

Hilton havde ventet, at der ville blive færre værelser, men slet ikke i denne størrelsesorden, siger anonyme kilder til New York Post.

Det er en meget violdsom nedskæring i forhold til de 800 værelser, som tidligere har været aftalt.

Hilton sælger Waldorf Astoria

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.