Best Travel får ny bureauchef

Rune Thomassen.

Rune Thomassen.

Rune Thomassen er udpeget til ny bureauchef for Best Travel, der har specialiseret sig i rundrejser, grupperejser og krydstogter.

Han afløste 1. juni Mathias Gravesen, der fremover skal koncentrere sig om salg i Stena Line Travel Group, som Best Travel er en del af.

Rune Thomassen kom til Best Travel i 2008 fra en stilling som bureauchef hos Thinggaard Rejser. Han har siden udfyldt stillingen som Product Manager, men overtager nu altså også stillingen som bureauchef.

x

Læs Også

64 nordiske restauranter med Michelin-stjerner

Efter præsentationen i går af Michelin Nordic Guide 2018 har Sverige nu sin første restaurant med 3 stjerner. 52 af de 64 nordiske Michelin-restauranter er i Danmark eller Sverige.

Kendt hotelprofil siger farvel

Uden et nyt job på hånden forlader marketingschef stort dansk hotel, efter hun selv har opsagt sin stilling.

Aktiv rejsebrancheprofil runder 70 år

Tidligere hoteldirektør og blandt andet formand for Danske Konferencecentre er i dag virksomhedsrådgiver. Tirsdag i næste uge, den 27. februar, fylder han 70.

Kendt hotel får ny direktør

Den nye direktør kommer fra jysk lufthavnshotel. I sit nye job skal han blandt andet være med til at få sit nye hotel til at optimere MICE-muligheder med stadion for Superligaklub.

Comwell Sorø får ny hotelchef

Den 1. februar tiltræder Ninna Stæhr stillingen som hotelchef på Comwell Sorø efter Christina Torp.

Scandic får ny Food & Beverage-direktør

Danmarks største hotelkæde har fra 1. maj ny F&B-direktør. Alene sidste år serverede Scandic i Danmark omkring 500.000 hovedretter i sine restauranter.