Billige Orange-billetter til regionaltoget

orange_i_app_version4_900x600DSB tilbyder nu Orange-billetter til regionaltogene, når blot rejsen er på mindst otte zoner. Hidtil har DSB Orange-billetter været forbeholdt de længere rejser mellem Øst- og Vestdanmark.

”Vi har haft flere forespørgsler om muligheden for at købe Orange-billetter til de kortere strækninger med regionaltog uden for myldretiderne. Den mulighed kan vi nu tilbyde, så der er flere billige billetter mellem langt flere byer på både de kortere og lange strækninger,” siger Susanne Mørch Koch, direktør for DSB Kommerciel.

Der er forskelle på Orange-billetterne til de længere rejser og de nye til regionaltogene. Der er ikke pladsbilletter på regionaltogene, så billetten er ikke knyttet til en bestemt plads, men knyttet til den afgang, den er købt til.

”Orange-billetter tilbydes til de afgange, hvor der normalt er ledig plads i togene. På den måde får vi mulighed for at udnytte vores kapacitet og samtidig, får kunderne mulighed for en billig rejse,” siger Susanne Mørch Koch.

Orange-billetterne gælder til DSBs tog i hele landet så længe rejsen er på mindst otte zoner. Det giver mulighed for at rejse lokalt i Jylland, på Sjælland og mellem Fyn og Jylland. For kunder, der rejser ind og ud af hovedstadsområdet, kan Orange-billetterne også benyttes på Kystbanen og i S-tog.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.