Billigere ’hjem til jul’

De billige billetter sælges efter først til mølle princippet. På årets travleste julerejsedage indsætter Mols-Linien flere afgange mellem Sjælland og Jylland, så danskerne kan komme nemt og billigt hjem til jul.

 

Der er enkeltbilletter helt ned til 220 kroner til Odden-Aarhus og Odden-Ebeltoft. Prisen gælder for en personbil på under seks meter med op til 9 passagerer.

 

”Sidste jul blev Danmark ramt af kraftigt snefald, hvilket betød, at Mols-Linien i mange tilfælde var eneste mulighed for at nå hjem til jul på den anden side af Kattegat. Vi registrerede et rekordsalg af færgebilletter. I  år har vi valgt at sejle oftere mellem Sjælland og Jylland på de travleste julerejsedage”, siger marketingchef Mikkel Hybel. 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.