Billigere hotelværelser

På trods af det store prisfald blev det dog endnu billigere at flytte på hotel i både Stockholm og Oslo, skriver Jyllands-Posten ifølge business.dk.

Ifølge Christelle Chan, markedschef for hotels.com i Danmark, hænger det sammen med, at forretningsfolkene rejste mindre på grund af krisen samtidig med, at der skete en betydelig vækst i antallet af udbudte hotelværelser, hvilket pressede prisen i Danmark og adskillige andre lande.

Internetportalens statistikker viser, at Sverige og Norge blev hårdere ramt end Danmark, og at hotelpriserne i Stockholm faldt med 21%,og i Oslo med 19%. Her spiller det også ind, at valutakurserne i forhold til danske kroner og Euro faldt i perioden, hvilket nedsætter prisen yderligere omregnet til danske kroner eller Euro.

Udviklingen i Skandinavien svarer til den internationale udvikling. På globalt niveau faldt hotelpriserne med 14% til priser under dem, der gjaldt i 2004.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.