Billund får ny daglig flyrute

billund lufthavn terminalLUFTFART: British Airways begynder fra 3. maj næste år at flyve 11 gange om ugen mellem Billund Lufthavn og London Heathrow Terminal 5.

Det var en glad og stolt chef for British Airways i Nordeuropa, Peter Rasmussen, der sammen med Billund Lufthavns adm. direktør, Kjeld Zacho Jørgensen, og repræsentanter for den danske BA-partner, Sun-Air, onsdag formiddag kunne præsentere den nye rute ved pressemøde i Billund Lufthavn.

British Airways vil flyve den kommende nye rute med et miks af Airbus A319 og A320 – der bliver to afgange om dagen mandag, tirsdag, torsdag og fredag samt én daglig afgang onsdag, lørdag og søndag.

I alt forventes ca. 135.000 årlige passagerer på den nye rute mellem London Heathrow og Billund Lufthavn. Ruten vil flyve til og fra British Airways’ store Terminal 5 i Heathrow.

Peter Rasmussen brugte anledning til at rose British Airways’ danske franchisepartner Sun-Air og Billund Lufthavn for godt forarbejde i planlægningen af ruten; Billund Lufthavn og British Airways har i fem år været i dialog om den kommende rute.

 

Billund Lufthavns største passagerruter er Amsterdam, London Stansted og London City Airport samt Frankfurt, Oslo og Paris.