Billund på vej mod nye rekorder

I november rejste 216.588 passagerer gennem Billund Lufthavn. Det er en stigning på 14,5% fra november 2016.

“Med dette er vi allerede nu et godt stykke forbi sidste års rekord på godt tre millioner passagerer, og før året rinder ud bliver det et rekordår,” siger direktør Kjeld Zacho Jørgensen

Det er udenrigsruterne, der lægger grunden til fremgangen. 166.082 passagerer på udenrigsruterne er en stigning på 16,7%. “Netværksselskaber, regionale selskaber og lavprisselskaber bidrager alle til væksten. Det er klart, at nye ruter i sig selv giver en stigning, og når de etablerede ruter samtidig fortsætter med gode stigninger går det kun én vej – opad,” siger Kjeld Zacho Jørgensen.

“Det er næsten lidt underligt at kunne sætte passagerrekord efter bare 11 måneder, men det er sådan det er, så 2017 bliver et særdeles flot år.”

Indenrigsruterne havde 8.685 rejsende, hvilket er en tilbagegang på 26,4%. Antallet af frekvenser til København har stor betydning for antal rejsende.

Chartertrafikken havde også fremgang. 40.961 rejsende er en fremgang på 6.320 passagerer, hvilket svarer til 18,2%. “November er traditionelt en lav måned for ferierejsende, men i år ser vi en pæn stigning, hvilket sandsynligvis hænger sammen med vejret.”

”Med én måned tilbage til at lægge yderligere passagerer på tallene er det næsten som at få en julegave før tid. I hver fald bliver det interessant at følge, hvordan det ser ud, når vi passerer midnat den 31. december”.

Wizz Air åbner endnu en Billund-rute

Børn gratis med British Airways fra Billund

Billund Lufthavn udvider med multihus