Bird-strike forsinker 182 ferierejsende

oy-jrz-danish-air-transport-dat-airbus-a320-233_PlanespottersNet_688787182 gæster hos Århus Charter måtte vente mere end et døgn på at komme hjem fra græske Zakynthos, da deres fly fra Danish Air Transport lørdag aften fik en fugl i motoren, skriver nordjyske.dk.

”Vi beklager meget. Flyet kunne godt have fløjet videre. Men der er en række procedurer, der går i gang, når en fugl rammer motoren. Flyet må ikke flyve, før motoren er blevet tjekket”, siger Henrik G. Jensen, bureauchef i Århus Charter, som er rejsearrangør for de strandede gæster.

Selskabets reservefly var taget i brug til andet formål, men der blev fundet et andet fly til de strandede gæster, som blev fløjet hjem mandag eftermiddag.

Århus Charter fortæller, at man løbende har informeret gæsterne per sms og ved opslag på hoteller, men har ikke fortalt hvad der var galt med flyet.

Gæster til den græske ø fra Aalborg, er også ramt af et døgns forsinkelse, men bliver kompenseret økonomisk.

x

Læs Også

Stand By i Norge skriver

Forsinkelser i norske lufthavne – ITG sælges i stumper – Trollstigen åbnes i dag – Ejer hele Beistostølen – Ryanair fik solidt overskud – USA indbringer Airbus for WTO – 11. september effekten aftager – slut med visumpligt til Vietnam.

Åbner postkontor på vulkan

Mens postkontorer i resten af verden nedlægges på stribe, har ø-gruppen Vanuatu gjort det modsatte.

HORESTA stifter ”nattelivsforening”

Organisationen vil gøre det mere trygt at gå i byen, og sikre bedre vilkår for beværtninger med natbevilling.

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Ryanair vil også forhandle med kabinepersonale

Lavprisselskabet har efter anerkendelsen af pilotfagforeningerne nu også valgt at anerkende kabinepersonalets faglige sammenslutninger.

Mærkeordning for tilgængelighed

Turistbranchen og handicaporganisationerne har indført en særlig mærkeordning for tilgængelighed.