Virtu Travel kan nu også tilbyde cykelrejser på Mallorca.

Bjarne Riis køber endnu et dansk rejsebureau

Virtu Cycling Group med blandt andet Virtu Travel overtager dansk rejsebureau med speciale i cykelrejser til kendt ferieø.

Virtu Cycling Group, VCG, hvis ejerkreds omfatter den tidligere professionelle cykelrytter Bjarne Riis og den forhenværende Saxo Bank-direktør Lars Seier Christensen, har via VCG’s rejsebureau Virtu Travel overtaget alle aktiviteter i Cykler Mallorca. Dermed styrker Virtu Travel sin position på markedet for unikke cykelrejser og cykelevents, hedder det.

Cykler Mallorca er en rejse- og eventvirksomhed, der samarbejder med en række boutique-hoteller og villaer i byen Selva på Mallorca. Aktiviteterne videreføres i regi af Virtu Travel.

Ifølge Michael Benzon og Mikkel Würtz, der udgør Virtu Travels daglige ledelse, er overtagelsen af Cykler Mallorca en konsolidering af rejsebureauets fokus på unikke cykeldestinationer. “Egentlig lå det ikke i kortene, at vi skulle have Mallorca på vores hylde. Vi har altid fokuseret på det autentiske, og vores fokus på både turen op ad bjerget, bistroen, kun de lokale kender, og fællesskabet rammer noget i markedet, og alt det fandt vi i Selva,” siger de i en fælles udtalelse.

Virtu Travel overtager Cykler Mallorca fra stifter Poul Kornerup Lauridsen, der startede projektet i 2012. Han ser frem til, at Virtu Travel nu bygger videre på hans fundament.

“Vi er rigtig stolte af at have banket projektet op i Selva, og at vi har skabt en ny form for cykelturisme på Mallorca. Men vi må sande, at efter nogle gode år er vi løbet tør for kræfter, og derfor er jeg meget tilfreds med at have fundet den helt rigtige partner til at overtage projektet. Virtu Travel er en af de dygtigste og mest ambitiøse spillere på markedet,” siger Poul Kornerup Lauridsen.

Rejser gennemføres som planlagt
Overtagelsen får ingen konsekvenser for de eksisterende rejser og bookinger, der er købt og betalt i regi af Cykler Mallorca. De gennemføres som planlagt under Virtu Travel.

Virtu Travel er et rejsebureau med fokus på skræddersyede cykelrejser og events til virksomheder og cykelentusiaster. Bureauet tilbyder blandt andet ‘signatur camps’ med Bjarne Riis, Rolf Sørensen og andre nuværende eller tidligere professionelle cykelryttere.

Selve Virtu Cycling Group er en koncern af varemærker og virksomheder med rod i cykling og cykelbaserede aktiviteter. Koncernen tæller blandt andet Danmarks største erhvervs- og cykelnetværk, Virtu Business Club, og rejsebureauet, Virtu Travel. Dertil ejer og driver VCG et kontinentalhold og et World Tour-hold for kvinder. Målet er også at skabe et World Tour-hold for herrer.

Relaterede artikler:

Bjarne Riis køber dansk rejsebureau

Spanien blev Danmarks feriefavorit

Billigere flyrejser i 2018