Billigere flyrejser i 2018

Rejsemulighederne i 2018 er meget større end tidligere år, så priserne er ikke noget at være kede af, lyder det fra Ole Stouby, direktør for Travelmarket.dk.

”Konkurrencen er hård, og det betyder flere og billigere muligheder for at rejse. Vi ser en ’perfect storm’ i 2018, hvor udbuddet er stort, og efterspørgslen er større”, siger han til ekstrabladet.dk.

”Hvis man har været på Mallorca eller Kreta flere gange, har man måske lyst til noget nyt, og her byder charterbureauerne hele tiden ind med nye rejsemål. I 2018 er det blevet muligt at flyve direkte til Ibiza, Korfu, Albanien, Dubrovnik og Kos”. Hertil kommer, at Tyrkiet formentlig igen vil vokse, ligesom Egypten med blandt andet Sharm el-Sheikh. Derfor vokser udbuddet i 2018”, siger OIe Stouby.

”Jeg tror også, at vi vil se endnu flere oversøiske rejser til Fjernøsten og USA. Steder som Vietnam, Bali og Maldiverne er blevet populære i de senere år, og populariteten fortsætter. Når mange alligevel kan rejse i 14 dage, er det oplagt at rejse længere bort”, siger han.

”Når det gælder aktive rejser som vandring, trekking og cykelferie, topper klassiske lande som Italien, Tyskland, Sverige, Frankrig og Norge. Mange kører selv på ferie til de nævnte lande, og der er mulighed for både kort og lang rejsetid, hvor man kan opleve den mest fantastiske natur.

Mere for pengene
Selv om Norge kan være dyrt, er kursen på den norske krone attraktiv i forhold til den danske. Det samme gælder den svenske krone, og ifølge Travelmarket får man derfor mere for pengene.

”At rejse med familien på krydstogt er en fantastisk oplevelse. Det er all-inclusive til søs, og man oplever flere destinationer på én og samme rejse. Man kan rejse til Barcelona, Rom eller Venedig og kombinere storby- og badeferie med en uges krydstogt. Så får man virkelig noget for pengene”, slutter Ole Stouby.

 

Relaterede artikler:

Billigste interkontinentale flybilletter nogensinde

Travelmarket kårer bedste rejseblogs