Bonusordning for alle ansatte i SAS

SAS har en række hårde år bag sig. Spareprogrammerne har afløst hinanden, intern turbulens som strejker og lønstrid har skiftet med eksterne kriser som Linate-katastrofen i 2001, fugleinfluenza, finanskrise og askeskyer. Aktiekursen er som følge heraf faldet som en sten.

 

Men nu håber Mats Jansson på bedre tider igen. Og så vil han ifølge avisen Dagens Industri indføre et overskudsdelingssystem for alle ansatte.

 

"Der er stor interesse for et sådant program, har vi konstateret. Vi har set på et lignende program som South West Airlines har indført og som fungerer særdeles godt", siger Mats Jansson.

 

Imidlertid mangler en væsentlig del i projektet, nemlig et overskud at dele, men måske hjælper planen til at reducere de interne stridigheder.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.