BRA flyver indenrigs for den svenske stat

Sveriges indkøbscentral ved Kammerkollegiet har nu underskrevet en ny aftale med det store svenske indenrigsflyselskab BRA.

Aftalen er en rammeaftale og giver statslige organisationer og myndigheder mulighed for at booke flybilletter til særlige priser. Aftalen omfatter også produkter til hyppigt rejsende i form af klippekort og årskort.

BRA har et bredt rutenet i Sverige, som giver store muligheder for smidige gennemrejser via Bromma Lufthavn.

”Vi er glade for at kunne fortsætte med at gøre det lettere for alle, der arbejder i regeringens forvaltninger og statslige myndigheder. Med Bromma Lufthavn som hub knytter vi Sverige sammen og kan tilbyde tids- og omkostningseffektive rejser mellem 12 svenske byer og Stockholm”, siger Hans Johansson, operativ salgschef i BRA.

Aftalen skønnes at have en årlig værdi på 330 millioner svenske kroner og løber et år med mulighed for forlængelse.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.