Brancheprofil får eget rejsebureau

Michael Jensen prøver SkyWalk i 192 meters højde ved SkyTower i New Zealands største by, Auckland.

TURISME: Efter han sidste år blev opsagt som produktchef i et stort ferierejsebureau har 52-årig branchepersonlighed netop startet eget rejsebureau. Han viser for første gang flaget med sit nye bureau under Ferie for Alle i weekenden.

Pacific Tours er navnet på Michael Jensens nye rejsebureau, der sætter fokus på salg af rejser til navnlig Australien og New Zealand.

”Det har altid været en stor drøm at blive selvstændig. Det er ikke sket før nu, da jeg de seneste mange år har haft rigtig gode jobs i rejsebranchen,” siger 52-årige Michael Jensen til standby.dk – han har allerede solgt sine første rejser.

Flybilletterne udstedes af turoperatøren Billetkontoret og Michael Jensen har fået kontor hos Johnny Schous GSA-firma, Discover The World Marketing, i det centrale København.

Pacific Tours har i weekenden debut overfor forbrugerne, hvor Michael Jensen har stand på Ferie for Alle.

”Jeg har speciale i rejser til Australien og New Zealand; det danske marked tager ikke skade af endnu et rejsebureau,” siger Michael Jensen, der bl.a. skal sælge produkter fra turismeaktører i Australien og New Zealand, der gerne vil ind på det skandinaviske marked.

Sidste år besøgte ca. 30.000 danskere Australien, mens der var 10.000 danske ankomster i New Zealand.

Om den forventede omsætning og antal kunder i debutåret, siger Michael Jensen: ”Vi tager det, som det kommer. Får jeg 100 gæster det første år, er jeg glad.”

Blandt flyselskaberne, Michael Jensens rejsebureau vil benytte sig af, er bl.a. Air New Zealand, Emirates, Qatar Airways, Singapore Airlines og Thai Airways.

Michael Jensen blev sidste år opsagt som produktchef i Risskov Travel Partner, som han kom til i 2013 fra et tilsvarende job i Spies afdeling for individuelle rejser.

”Jeg blev opsagt som led i en omstrukturering i Risskov Travel Partner,” sagde han sidste år til standby.dk

Michael Jensen begyndte i rejsebranchen i 1992, da han kom til det daværende Gate Eleven, ejet af Kai Dige Bach. Gate Eleven blev i 2000 købt af Scandinavian Leisure Group, forgængeren for My Travel og senere Thomas Cook. Spies i Danmark hører under Thomas Cook Northern Europe.