Brasiliens hoteller skruer prisen op

brazil-hotelsForventningerne til VM i fodbold i 2014 og OL i 2016 har fået de brasilianske hotelejere til at sætte værelsespriserne i vejret, selv om Rio de Janeiro og Sao Paulo allerede har nogle af verdens højeste værelsespriser.

Ifølge Hotels.com, er de gennemsnitlige priser steget med 8% sidste år til et gennemsnit på 1.325 kroner.  Priserne i Rio steg med 13% til gennemsnitligt 1.553 kroner pr nat.

Søgningen efter hotelværelser er steget voldsomt i de byer, der har værtskabet under fodbold-VM. Her topper Salvador listen med en vækst på 126%.

For at leve op til efterspørgslen til VM åbnes der 57 nye hoteller i landet i år med sammenlagt 8.927 værelser, mens der er udsigt til åbning af yderligere 108 hoteller næste år med 18.837 værelser.

“I forbindelse med OL i 2016 er der risiko for værelsesmangel i Rio de Janeiro. Målet er 50.000 værelser i byen i 2016, men det er kun halvt så mange som London havde i 2012. Det betyder med sikkerhed endnu højere hotelpriser i Rio, end de ekstremt høje priser i London under OL 2012.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.