Bravo Tours får nyt hovedkontor

bravo tours hovedkvarterCHARTERREJSEBUREAU: I eftermiddag har Bravo Tours housewarming på sit nye hovedkontor i Herning. Danmarks 3. største charterrejsebureau forventer i år ca. 165.000 gæster primært ud af Billund Lufthavn. ”Overskuddet skal op,” siger Bravo Tours adm. direktør.

”Sidste år blev intet jubelår. Det kunne være gået bedre. Vi endte med en omsætning på 760 mio. kr. og forventer et overskud på 6-7 mio. kr. Overskuddet er for lille. Vi skal gerne lave noget mere på bundlinjen i år. Resultatet for sidste år var præget af det igen alt for gode danske sommervejr.”

Det siger Bravo Tours’ adm. direktør, Peder Hornshøj, til standby.dk forud for det store jyske charterrejsebureaus housewarming i sine nye lokaler. Stadig i Herning, men pladsen på Dalgas Plads var blevet for lille, så nu hedder det nye domicil Bethaniagade 40, stadig i centrum af Herning. Der er housewarming i eftermiddag fra kl. 14-17.

”Vi udbyder – sammen med vores nyerhvervelse, Sun Tours fra Aarhus – ca. 165.000 pladser. Jeg fornemmer generelt på markedet, at det vil blive et mere stabilt år med færre udbudte charterrejser; det hjælper også, at Ryanair har skåret ned på Billund Lufthavn,” siger Peder Hornshøj.

Hovedparten af Bravo Tours gæster rejser igen i år fra Billund Lufthavn, mens ca. 35 pct. flyver ud af Københavns Lufthavn og 10 pct. fra Aalborg Lufthavn.

Blandt årets nyheder er den græske ø Lesbos, ligesom der bliver comeback til spanske Costa del Sol.

”Costa del Sol har været lidt ude i kulden. Det har været svært at tjene penge på den destination. Men vi har lyttet til vores gæster, som ønskede Costa del Sol tilbage – vi får nu to fly om ugen,” siger Peder Hornshøj og tilføjer, at også Italien i år er ny på menukortet hos Bravo Tours. Dels med ture kun til Rom, dels med kombination af Rom og badeferie ved kysten. Bravo Tours har ikke opgivet nogen destinationer i år.

Bravo Tours overtog sidste efterår Sun Tours fra Aarhus, der har ca. 35.000 årlige gæster. Sun Tours arrangerer primært traditionelle charterrejser, men har campingrejser til Sydeuropa, skirejser til Andorra samt golfrejser til Tyrkiet. Sun Tours blev grundlagt i 1985 af Lars Glavind og Jørgen Fast.

13 år senere blev Bravo Tours grundlagt i af Peder Hornshøj og Henrik Søndergaard. Medstifteren af Bravo Tours, Henrik Søndergaard er i dag direktør for Primo Tours, der i september overtog Århus Charter.