En af Jettimes foreløbig seks Boeing 737-800. Jettime skal flyve 50.000 Bravo Tours-gæster på ferie, en kontrakt til over 100 millioner kroner. Foto: Egon Johansen.

Bravo Tours og Jettime lander 100 millioner-kontrakt

Danske Bravo Tours og danske Jettime klar med kontrakt om at flyselskabet alene denne sommersæson flyver over 50.000 Bravo Tours’ gæster på forårs-, sommer- og efterårsferie.

Kontrakten har en værdi på over 100 millioner kroner, skriver Bravo Tours i en pressemeddelelse. Bravo Tours skulle finde erstatning på flysiden efter Great Dane Airlines krakkede i oktober sidste år.

Great Dane skulle i år have fløjet cirka 80 procent af Bravo Tours’ forventede omkring 100.000 gæster, har Peder Hornshøj, Bravo Tours’ administrerende direktør, tidligere oplyst til STANDBY.DK.

I dagens pressemeddelelse skriver Bravo Tours, at det danske rejseselskab længe har været på jagt efter en primær flypartner, der kan stå for at flyve langt størstedelen af gæsterne på ferie.

”Den partner er nu fundet, og det bliver danske Jettime.  Jeg er rigtig glad for, at vi nu har fundet et godt og stærkt samarbejde med Jettime. Det er ingen hemmelighed, at vi har gået efter et dansk flyselskab, for det passer rigtig godt ind i vores service setup og den oplevelse, vi gerne vil give vores gæster – også på flyrejsen,” siger Peder Hornshøj.

Skal primært flyve fra Billund Lufthavn
I pressemeddelelsen glæder også Jettimes administrerende direktør, Jørgen Holme, sig over kæmpekontrakten med Bravo Tours. Han siger: “I Jettime tror vi på, at den ægte og personlige imødekommenhed, vi tilbyder, gør en forskel i konkurrencen om kunderne.

Samarbejdet med Bravo Tours for sommeren 2022 understreger netop dette. Et dansk flyselskab med dansk service ombord supplerer meget fint Bravo Tours’ værdier og brand,” siger Jørgen Holme.

Jettime skal blandt andet flyve gæster fra Bravo Tours til Rhodos, Kreta og Zakynthos i Grækenland, til Mallorca og Costa del Sol i Spanien, Azorerne og Algarve i Portugal og til Bulgarien. Jettime-flyvningerne for Bravo Tours bliver primært med afrejse fra Billund, men også København.

I første omgang har de to selskaber indgået kontrakt for sommersæsonen fra april-oktober. En kontrakt, der sender over 50.000 Bravo Tours-gæster på ferie.

Dog håber begge direktører, at de kan sætte endnu en underskrift inden længe. ”Hvis alt går som planlagt, vil vi også se Bravo Tours og Jettime flyve sammen til vinterens rejsemål i 2022/2023,” siger Peder Hornshøj.

Relaterede artikler:

Bravo Tours på vingerne med ”flyvende kludetæppe”

Rejsebureaudirektør i mange udklædninger i PR-film

Islændinge købt ud af Bravo Tours

Optimisme trods underskud hos Jettime