‘British Airways for alle’, lover CEO

British Airways CEO Alex Cruz lovede i en tale på World Travel Market i London, at selskabets investeringsprogram på 4,5 milliarder pund – 38 milliarder kroner – vil forbedre oplevelsen af flyrejsen for alle kunder.

Han fastslog, at British Airways er et flyselskab med kunden i fokus, og med et større pres fra konkurrenter end nogensinde før, er han fast besluttet på at skabe et endnu stærkere produkt til gavn for kunderne.

Investeringsprogrammet omfatter 72 nye fly af typerne Airbus A350, Boeing 787-10, samt Airbus A320 neo og A321neo. Han lovede nyt interiør til 128 fly i den eksisterende flåde, strømtilslutning ved alle sæder i alle kabiner, opgradering af catering for economy-kunder og hurtigt WiFi i alle kabiner

Han forklarer ønsket om et ‘British Airways for alle’ med, at selskabet fortsat vil tilbyde flere lavprisruter, der vil sikre, at selskabet kan konkurrere med lavprisselskaberne, mens British Airways vil udvide rutenetværket til de destinationer, kunderne ønsker.

Næste sommer introduceres en rute fra Heathrow til Figari på Korsika. British Airways vil næste sommer flyve 264 ruter – en stigning på 17% i løbet af to år.

Han fremhævede også en yderligere investering i Club World-kabiner på 200 millioner pund, i kølvandet på sidste års investering på 400 millioner pund.

Alex Cruz rundede talen af med at sige: “Hvis vi fortsætter med at omfavne forandringen i branchen og på samme tid er loyale mod vores værdier, er der ingen grænser for, hvad vi kan opnå.”

British Airways får sin Dreamliner nr. 25

IT-koks koster British Airways 100 millioner pund

British Airways åbner sin længste rute

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.