Bronzemedalje til ny kok

Sandra Eis vandt bronzemedalje ved sin svendeprøve som kok – her er hun med hotellets køkkenchef, Morten Winther, samt Revenue/Food & Beverage Manager, Jesper Lynge Madsen.

Sandra Eis fra Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus afsluttede forleden sin svendeprøve som kok med så flotte karakter at det udløste en bronzemedalje.

Det hele startede i forbindelse med Sandra Eis’ grundforløb i 2009, hvor hun kom i praktik på hotellet. Der gik ikke mange dage før hun var fast besluttet på, at det var her hun ville stå i lære.

Sandra Eis startede på hotellet i august 2009. Gennem hendes uddannelse har hun fået endnu større interesse for faget og i den sidste del af hendes elevtid har hun været med til åbning af hotellets nye åbne køkken samt videreudvikling af restaurantens á la carte kort/menuer.

Sandra Eis er i dag ansat i hotellets restaurant, La Pyramide.

Det 16 år gamle Aarhus-hotel er med sine 234 værelser største hotel udenfor København.