Radisson Blu Zaffron Resort Santorini. (Foto: Radisson Hotel Group)

Radisson vil åbne 15 nye hoteller i 12 lande

Radisson-koncernen har under coronakrisen underskrevet kontrakter om åbning 15 nye hoteller i Europa, Mellemøsten og Afrika. Der er to nye hoteller på en italiensk skidestination og et hotel på Santorini.

Selvom coronakrisen indtil videre har kostet Radissson Hospitality-koncernen omkring 800 millioner kroner, så har det ikke lagt bånd på den ekspansive hotelkoncern i forhold til at indgå nye aftaler om etablering og drift af nye hoteller.

Alene i EMEA (Europa, Mellemøsten og Afrika, red.) har Radisson Hotel Group i løbet af andet kvartal indgået aftaler om opførelse af 15 nye hoteller i 12 forskellige lande i regionen.

Seks af de 15 hoteller er på det afrikanske kontinent, og dermed vil Radisson komme tæt på 100 hoteller i 32 afrikanske markeder. De nye hoteller er Radisson Blu i Addis Ababa (Etiopien) og Abuja (Nigeria). Herudover er der blevet plads til et Radisson Hotel & Apartments i Accra i Ghana samt et Radisson Collection Hotel i Bamako i Mali.

I Sydafrika åbnes Radisson Hotel & Convention Centre i Johannesburg, O.R. Tambo, der er lufthavnsområdet i den sydafrikanske millionby. Hotellet i Johannesburg bliver ikke et decideret lufthavnshotel, men det gør til gengæld det nyopførte Park Inn by Radisson Durban International Airport, der åbner i 2022.

Flere hoteller i Rusland
I Rusland har Radisson en ledende position, og den vil blive forstærket med endnu to hoteller, henholdsvis Radisson Hotel & Congress Center i Saransk samt Radisson Hotel Ulvanovsk. Begge hoteller åbner senere i 2020.

Der er også skrevet kontrakt om åbning af Radisson Hotel Pechersk Park i Kiev i nabolandet Ukraine.

I De Forenede Arabiske Emirater er Radisson-koncernen etableret med 24 hoteller i drift eller under opførelse, og med Radisson Hotel Fujairah får hotelkoncernen det andet hotel i Fujairah, der er et af de mindste af de syv emirater.

To hoteller på eksklusiv skisportsdestination
Radisson er et anerkendt hotelvaremærke i Europa, og således er der også indgået aftale om fem nye hoteller i det europæiske marked. Cortina d’Ampezzo i Dolomitterne er en af de mest eksklusive skisportsdestinationer i Europa, og her vil Radisson i 2020 åbne Grand Hotel Savoia Cortina d’Ampezzo, som bliver et Radisson Collection-brand, og ligeledes vil man være klar med Radisson Residences Savoia Palace Cortina d’Ampezzo.

Blot 150 kilometer nordvest for Cortina d’Ampezzo ligger Innsbruck, og her vil koncernen i 2023 åbne de tredje Radisson RED-hotel i Østrig.

Endelig kommer et Radisson Blu Hotel & Resort i Malo-les-Bains i Frankrig på hotellandkortet i 2021, og det samme er tilfældet med et Radisson Blu-hotel, der ligger på den græske ø Santorini og får navnet Zaffron Resort

Radisson Hotel Group er en af verdens største hotelkoncerner med flere end 1.400 hoteller i drift eller under opførelse i 120 lande. Koncernen beskæftiger over 100.000 ansatte.

 

Relaterede artikler:

Radisson får første hotel i Las Vegas

Porsche og Radisson sammen om nyt hotel

Radisson Red får nordisk hotelpremiere i Aarhus