Busrejsebureau sælger stadig flere flyrejser

”Vi har ca. 50.000 gæster om året. 60 % med bus, dette tal er stabilt, men vi får stadig flere flyrejsende, så de udgør nu 40 %,” sagde rejsebureauets ejer og adm. direktør, Mogens Andersen, til takeoff.dk under feriemessen i Bella Center.

 

”Gislev Rejser kom sidste år for første gang over en kvart milliard kroner i omsætning – og vi forventer et større overskud end de 20,5 mio. kr., vi fik i overskud før skat i 2009,” sagde Mogens Andersen.

 

Gislev Rejser er i øvrigt tæt på at have udsolgt til 28-dages kommende jordrundrejse til 71.500 kr. ”Der er kun en plads tilbage,” siger Mogens Andersen.

 

Gislev Rejser, der i år fejrer 65 års jubilæum, begyndte for 20 år siden også at arrangere flyrejser. Selskabet, der udelukkende sælger grupperejser, har 165 rejsemål, heraf ca. halvdelen for flyrejsende.

 

Mogens Andersen ejer Gislev Rejser. Han har med sine 35 ansatte plus ca. 100 rejseledere drevet rejsebureauet så godt, at Ole Egholm i sin årlige analyse af økonomien i de 180 største rejsebureauer, har Mogens Andersen på 8-pladsen over de rigeste i rejsebranchen med en skønsmæssig formue på over 50 mio. kr.

 

Skrevet af Henrik Baumgarten