Bycykler spredt over landet

Egentlig var tanken, at de skulle stå til rådighed for turister, der har lyst til at opleve det indre København fra en cykelsaddel, men rigtig mange af cyklerne forsvinder ud fra City og må hentes ude i landet, skriver avisen.dk.

 

Ifølge bestyrer og koordinator for Bycyklen, Kim Madsen, får man dagligt henvendelser fra 20-25 personer, som har set bycykler på afveje, og det får Bycyklens vognmænd til at køre ud på hele Sjælland for at bringe turistattraktionerne tilbage, hvor de hører hjemme.

 

Han regner med, at der alt i alt forsvinder omkring 10% af cyklerne på en sæson og det er ikke usædvanligt at ældre bycykler dukker op med flere år gamle reklamer på. Cyklerne må kun bruges i den indre by og man risikerer bøder, hvis man tager dem med ud af city.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.