Rejsebureau kan ikke finde ny ansat

Det store sønderjyske erhvervsrejsebureau Top Rejser har svært ved at komme på sporet af en ny medarbejder. Den tidligere med ekspertise inden for tog-booking har forladt firmaet, og i over en måned har bureauet annonceret efter en afløser, bl.a. på Take Off’s hjemmeside. Men har endnu ikke hørt fra nogen kvalificerede ansøgere.Den nye medarbejder skal helst sidde på Top Rejsers hovedkvarter i Haderslev – men direktør Jens Rasmussen kan leve med, at den nye får kontor på et af bureauets foreløbig tre andre afdelinger, i Sønderborg, Kolding eller Aabenraa.”Vi sælger mange flere togbilletter, også til grupper, og både til og udenfor Danmark. Erhvervslivet kører gerne i tog. Vi er et full-service bureau som klarer alle opgaver for vore kunder, også togbilletter, vore kunder behøver ikke stå i kø eller selv skulle trække en togbillet,” siger Jens Rasmussen (billedet) til Take Off.Eftersom der ikke har været realitetsforhandlinger med nogen egnet ansøger, kan han med sikkerhed sige, at det ikke er et lønspørgsmål, som holder potentielle ansøgere med kendskab til bl.a. DSB og tog-bookinger tilbage.FOR FÅ ANSÆTTER ELEVER

”Det har ikke før været et problem at få besat et job, men det er blevet sværere at få medarbejdere til de knapt så store byer her i området,” siger han og tilføjer:”Mange forlader rejsebranchen; vi har netop ansat fire elever – mange ansætter slet ikke elever. Hvis ingen gør det, lider rejsebranchen stille død.”Top Rejser har 30 medarbejdere, 100 mio. kroner i omsætning og 700 kontokunder, fra små virksomheder til internationale med millioner på rejsebudgettet. ”Vi har mange gode kunder, som de store erhvervsrejsebureauer ikke får øje på,” siger Jens Rasmussen.Top Rejser er med i det jyske indkøbssamarbejde indenfor forretningsrejser, Rejsepartnerne.

Sammenlagt har de fire Rejsepartnerne, Vejle Rejser, Top rejser, Mangaard Rejsecenter i Århus og Holstebro Rejsecenter, en omsætning på den anden side af den halve milliard; dermed er de på størrelse med American Express i Danmark.

Skrevet af