Boeing på storindkøb i Kina

Ordren skal ses i sammenhæng med, at Kina har afgivet ordrer på 60 Boeing 787 Dreamliner.

Kontrakterne omfatter komposit-haleror til 787, indgangsdøre til 737 og nødudgange over vingerne på 737, samt dele til sammenbygning af vinger og  krop på 787. En række aftaler om senere produktion af flydele blev indgået ved samme lejlighed. Og der blev givet tilsagn om større ordrer på igangværende produktion.

De 60 fly er bestilt af Air China, China Eastern, China Southern, Hainan Airlines, Shanghai Airlines og Xiamen Airlines.

Med de nye aftaler rummer kontrakterne mellem Boeing og de kinesiske underleverandører produkter til en værdi af USD 1,6 milliarder.

Skrevet af

x

Læs Også

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.

Dennis er på vej som orkan i Caribien

Tropisk storm, Cindy, har ramt Den Mexicanske Golf. New Orleans blev hårdt medtaget, mens en orkan, Dennis, er på vej ude i Caribien en måned eller to før normalt.