Yessi er navnet på maskotten hos First Camp, der i Danmark ejer Jesperhus Feriepark samt otte danske campingpladser. PR-foto.

Campingpladskoncern fik rekordomsætning i juli

Svenske First Camp, der er stor indenfor resorts og campingpladser i Skandinavien, fik en rekord god juli. I Danmark ejer koncernen foreløbig Jesperhus Feriepark og otte campingpladser.

Juli er omsætningsmæssigt årets vigtigste måned for svenske First Camp, der betegner sig som Skandinaviens største kæde af campingpladser, foreløbig har man 60.

I en pressemeddelelse skriver First Camp Group, der ejes af kapitalfonden Norvestor, at gruppen sidste måned omsatte for 381 millioner svenske kroner, cirka 273 millioner danske kroner. Det var en stigning på 17 procent i forhold til juli sidste år og en fremgang på 18 procent sammenlignet med juli 2019, året før coronakrisen.

I pressemeddelelsen siger Johan Söör, koncernchef for First Camp: ”Det er meget tilfredsstillende, at vi leverer sådan en vækst i omsætningen, også sammenlignet med omsætningen i 2019, året før coronakrisen. I år er de udenlandske gæster tilbage. Vi fortsætter med at investere i vores rejsemål.”

Hele First Camp-koncernen omsætter på årsbasis for cirka én milliard svenske kroner, heraf omkring 20 procent i Danmark, oplyste Kim Petersen, First Camps regionschef i Danmark, tidligere i år til STANDBY.dk

Jesperhus havde størst omsætning
De fem enheder hos First Camp med den største omsætning sidste måned er, ifølge pressemeddelelsen, danske Jesperhus Feriepark på Mors, som First Camp købte med overtagelse fra årsskiftet.

Herefter følger First Camp Sunne – Fryksdalen (med Sunne sommarland), First Camp Orsa i Dalarna, First Camp Arcus ved Luleå og First Camp Moraparken, også i svenske Dalarna.

I alt omfatter First Camp Group 60 rejsemål, primært campingpladser, i Danmark, Sverige og Norge.

I Danmark holder First Camp sig foreløbig til Fyn og Jylland. De danske enheder tæller udover Jesperhus Feriepark, der også har egen campingplads, disse campingpladser: på Fyn er det Bøsøre Strand, Bogense City, Hasmark Strand og Skovlund samt i det jyske Frigård Flensborg Fjord, Lakolk Strand på Rømø og i det nordjyske Råbjerg Mile Camping og Klim Strand Camping.

Relaterede artikler:

Forlystelsespark henter ny topdirektør i Legoland

“Vores ejer køber gerne flere store campingpladser”

Fire brødre sælger kendt dansk forlystelsespark