Caribisk besøg i Skandinavien

CaribienDe caribiske turistmyndigheder sender et hold fra de mest populære destinationer og hoteller til de nordiske lande den 4.-7. april på rundtur i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Helt præcist kommer repræsentanter fra Anguilla, Antigua og Barbuda, Barbados, Barcelo Hotels and Resorts, Cayman Islands, Dominica, Jamaica, Nassau Paradise Island og de tidligere Dansk Vestindiske Øer til det skandinaviske roadshow med ledsagelse af Carol Hay og Lorraine Grant fra de officielle caribiske turistmyndigheder.

”Med den store interesse som Caribien oplever i Skandinavien år efter år, så er det en kæmpe fordel for både dem og os, at vi kan tage det bedste fra Caribien med rundt i vores region,” lyder det fra Karin Gert Nielsen, managing director i Atlantic Link.

Program for det caribiske roadshow: Mandag den 4. april kl. 17.00-20.00 i København, Axel Guldsmeden, Helgolandsgade 11. Tirsdag den 5. april kl. 17.00-20.00 i Oslo, Carlton Oslo Guldsmeden, Parkveien 78. Onsdag den 6. april kl. 17.00-20.00 i Helsinki, GLO Hotel Kluuvi, Kluuvikatu 4. Torsdag den 7. april kl. 17.00-20.00 i Göteborg, First Hotel G, Nils Ericsonsplatsen 4.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.