Caribisk besøg i Skandinavien

CaribienDe caribiske turistmyndigheder sender et hold fra de mest populære destinationer og hoteller til de nordiske lande den 4.-7. april på rundtur i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Helt præcist kommer repræsentanter fra Anguilla, Antigua og Barbuda, Barbados, Barcelo Hotels and Resorts, Cayman Islands, Dominica, Jamaica, Nassau Paradise Island og de tidligere Dansk Vestindiske Øer til det skandinaviske roadshow med ledsagelse af Carol Hay og Lorraine Grant fra de officielle caribiske turistmyndigheder.

”Med den store interesse som Caribien oplever i Skandinavien år efter år, så er det en kæmpe fordel for både dem og os, at vi kan tage det bedste fra Caribien med rundt i vores region,” lyder det fra Karin Gert Nielsen, managing director i Atlantic Link.

Program for det caribiske roadshow: Mandag den 4. april kl. 17.00-20.00 i København, Axel Guldsmeden, Helgolandsgade 11. Tirsdag den 5. april kl. 17.00-20.00 i Oslo, Carlton Oslo Guldsmeden, Parkveien 78. Onsdag den 6. april kl. 17.00-20.00 i Helsinki, GLO Hotel Kluuvi, Kluuvikatu 4. Torsdag den 7. april kl. 17.00-20.00 i Göteborg, First Hotel G, Nils Ericsonsplatsen 4.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.