Kuwait Airways lukker kontor

Kuwait Airways har valgt at indgå samarbejde med Target Marketing Scandinavia, efter mange år med eget kontor i København.

“Target Marketing Scandinavia har kontorer i alle de nordiske lande. Som GSA for Kuwait Airways kan vi med vores nationale tilstedeværelse og vores lokalkendskab styrke salget i det Skandinaviske marked. Selve salget vil ske gennem de professionelle rejsebureauer i Skandinavien med Target Marketing som katalysator og supporter til rejsebureauerne”
siger Søren Traun, Direktør for Target Marketing Scandinavia i Danmark.

Kuwait Airways har lukket sit kontor i København, og fra medio oktober 2006 varetages passagerservice af Target Marketing Scandinavia. Salget bliver betydeligt styrket da Target Marketing er repræsenteret i alle de nordiske lande og har et bredt lokalt kendskab.

Fra Danmark når de rejsende Kuwait via Frankfurt og London. Med sin geografiske beliggenhed er Kuwait et centralt link til omkring 40 destinationer med vægt på mellemøsten, fjernøsten, Europa samt landene omkring det indiske ocean. 

Kuwait Airways’ målsætning er en høj service samt behagelige og trygge rammer for passagererne, samtidig med fortsat at bevare det høje sikkerheds-niveau.

Skrevet af