Charterselskaberne har fået travlt

2019/08/defaultmain.jpgFERIEPANIK: Samtidig med, at lærerne igen er begyndt at arbejde, og eleverne er tilbage på skolerne, går charterbureauer ud med store rabatter i selve skoleferien. Noget er gået galt i planlægningen.

Måske påvirkede lockouten i skolerne salget af charterrejser positivt en kort overgang, men heller ikke mere. Noget tyder på, at salget stort set gik i stå, og at der nu er en stor pukkel af usolgte charterrejser.

Reaktionerne i går fra de to største bureauer i branchen tyder på, at noget er gået helt galt i planlægningen.

I går gik Star Tour og Spies i aktion med kampagner om billige ferierejser i både juli og august. I mange tilfælde med rabat op til 25 procent til afrejser, hvor man normalt skulle have haft fuld pris.

Star Tour gik ud med 2.000 familiepakker til ”lokkepris”, som det hedder og i hvert fald med ca. 8.000 rejser i juli og august med gennemsnitligt 20 til 25 procent rabat på normalprisen.

Samme niveau anslås fra Spies Rejser. ”Nu er lockouten forbi, og salget af vore sommerferierejser skal kickstartes. Vi stimulerer salget med 20-25 procent på ca. 1.000 familiepakker med afrejser i juli og august fra alle fem danske lufthavne,”siger adm. direktør Jan Vendelbo i Spies.