Cimber Sterling fløj flittigt

Flyselskaberne knokler i disse dage med at komme tilbage til normalt trafikprogram.

 

Alle Cimber Sterlings 24 fly kom på vingerne i går, onsdag. Højeste prioritet er at få fløjet strandede passagerer hjem – derfor blev der indsat ekstra fly til bl.a. Malaga, Madeira og Madrid.  

 

Cimber Sterlings trafikprogram opdateres på selskabets hjemmeside, hvor der er sektioner med information om bl.a. ekstraflyvninger.

 

”Da vi prioriterer strandede passagerer før nye bookinger, er det imidlertid ikke alle afgange, der i øjeblikket kan bookes billetter på. Vi åbner for salget, i takt med at vi får ombooket vores strandede passagerer.
Når afgangene åbnes for salg, vil de kunne bookes både via vores hjemmeside og via de øvrige bookingkanaler,” siger salgs- og marketingsdirektør i Cimber Sterling, Bjarne Rasmussen, til Take Off og tilføjer:

 

”Af vores normale standardprogram for i dag, onsdag, har vi fløjet 117 ud af 144 normalt planlagte afgange. Det svarer til 83 % af vores normale standardprogram. I tillæg til de 117 afviklede standardafgange har vi fløjet otte ekstra afgange for at hente strandede passagerer hjem fra bl.a. Malaga, Nice og Madeira.”

 

Forbliver det danske luftrum åbent i dag, torsdag, flyver Cimber Sterling fuldt trafikprogram – undtagen to indenrigsture, QI404 Billund – København og QI311 København – Karup.
I dag bliver der også en ekstra afgang fra København til Malaga for at hente de sidste strandede passagerer hjem.

SAS oplyser, at selskabet i dag, torsdag, forventes at gennemføre 75 % af sit trafikprogram og at flyve efter normal schedule på fredag. Hvis altså ikke vulkan-asken driller igen.

 

Skrevet af Henrik Baumgarten